Lid worden

Wij nemen aan dat u inwoner bent van een gemeente die behoort tot Haaglanden en dat u zich goed heeft georiënteerd of – en waar – u een tuin(-huisje) wilt en van welke vereniging u lid wilt worden. Als dat onze tuinvereniging is, moet u zich eerst inschrijven als kandidaat-lid bij de Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen.

In Haaglanden zijn er 17 tuincomplexen die aangesloten zijn bij de Haagse Bond waaronder ook onze tuinvereniging. De Haagse Bond houdt voor de 17 tuincomplexen een Centrale Wachtlijst bij. Op het inschrijfformulier kunt u uw voorkeur uitspreken voor maximaal één tuincomplex, dat kan dus in uw geval ATV Madestein zijn.

Inschrijving als kandidaat-lid vindt plaats na ontvangst van een door u volledig ingevuld inschrijfformulier en de ontvangst van de jaarlijks verschuldigde bijdrage. De Haagse Bond plaatst u op de Centrale Wachtlijst en u ontvangt een nummer van inschrijving dat uw plaats op de wachtlijst bepaalt. Wanneer een tuin op ons complex vrij komt, wordt u als kandidaat-lid voor onze vereniging – als u inmiddels bovenaan de wachtlijst staat – door ons bestuur opgeroepen en wordt aan u de vrijgekomen tuin aangeboden. Als u de aangeboden tuin koopt, wordt u tegelijkertijd lid van onze tuinvereniging.

Uitgebreide informatie over deze procedure en een inschrijfformulier vindt op de website van de Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen en in het document Centrale Wachtlijst op onze website.

Agenda activiteiten 2019

Vrijdag        4 Januari      Start vrijkaarten elke vrijdag

Zaterdag     5 Januari      Nieuwjaars receptie

Dinsdag       8 Januari     Start wandelen elke dinsdag

Zaterdag     9 Maart        Erwtensoep eten

Zaterdag   16 Maart        Start Jeu de Boules

Zaterdag   13 April          Paasbingo

Zaterdag   27 April          Koningsdag met plantenmarkt

Zaterdag   11 Mei           Groot Jeu de Boules Tournooi

Zaterdag   29 Juni           Fietstocht en vis eten

.

Vrijdag, zaterdag en zondag, 19, 20 en 21 Jjuli

Fuchsiade  Tentoonstelling Madestein

.

Zaterdag     3 Augustus    Zomer Bingo

Woensdag  7 Augustus    Picknick met Zonnebloem

Zondag     25 Augustus    Boottocht  (onder voorbehoud)

Zaterdag   12 Oktober      Mossel Eten

Vrijdag      13 December   Zonnebloem Escamp

Zaterdag   14 December   Kerstbingo