Donateur worden

Als u geen tuinhuis wilt – of kunt – kopen, maar wel een liefhebber bent van tuinieren en gezelligheid en sociaal contact zoekt, kunt u natuurlijk ook donateur van onze vereniging worden. Dat kost u slechts € 30,- per jaar (prijspeil 2015).

Als donateur mag u gebruik maken van de faciliteiten van ons tuinpark en deelnemen (veelal tegen een redelijk bedrag) aan de activiteiten van de vereniging. Een paar keer per jaar is er een gezellige maaltijd (mosselen, asperges, pasta o.i.d.). Ook wordt er gekaart (klaverjassen of jokeren) en bingo georganiseerd. Elk jaar is er een viswedstrijd en – als u dat liever wilt – een fietstocht. Elke zaterdag is ons verenigingsgebouw het Boomahonk tot 16:00 uur geopend en kunt u gezellig een kopje koffie, fris of iets met alcohol komen drinken.

Daarnaast kunt u als donateur allerlei zinvolle werkzaamheden voor de vereniging verrichten. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met wat u wilt en kunt. Behalve dat de tuinen van de leden er verzorgd uit moeten zien, krijgen ook de overige (tuin) onderdelen van ons complex aandacht. Als donateur kunt u meedoen aan de werkbeurten. Hierbij wordt met een groep tuinleden op zaterdagochtend onder leiding van een werkmeester, het onderhoud van het algemene gedeelte van ons tuincomplex ter hand genomen.

Ook kunt u als vrijwilliger andere zinvolle werkzaamheden voor de vereniging verrichten, zoals meehelpen in de kantine of klussen doen. Mogelijk kunt u lid worden van één van onze commissies (zie het Huishoudelijk reglement) of een bestuursfunctie vervullen.

Blijf dus niet thuis achter de geraniums zitten, maar kom eens langs om sfeer te proeven of om met het bestuur over uw wensen en mogelijkheden te praten. Graag tot ziens.

Agenda activiteiten 2019

Vrijdag        4 Januari      Start vrijkaarten elke vrijdag

Zaterdag     5 Januari      Nieuwjaars receptie

Dinsdag       8 Januari     Start wandelen elke dinsdag

Zaterdag     9 Maart        Erwtensoep eten

Zaterdag   16 Maart        Start Jeu de Boules

Zaterdag   13 April          Paasbingo

Zaterdag   27 April          Koningsdag met plantenmarkt

Zaterdag   11 Mei           Groot Jeu de Boules Tournooi

Zaterdag   29 Juni           Fietstocht en vis eten

.

Vrijdag, zaterdag en zondag, 19, 20 en 21 Jjuli

Fuchsiade  Tentoonstelling Madestein

.

Zaterdag     3 Augustus    Zomer Bingo

Woensdag  7 Augustus    Picknick met Zonnebloem

Zondag     25 Augustus    Boottocht  (onder voorbehoud)

Zaterdag   12 Oktober      Mossel Eten

Vrijdag      13 December   Zonnebloem Escamp

Zaterdag   14 December   Kerstbingo